Snorretur

  • Start fra Havnegade nr. 38 og gå op ad den sydligste snorre mod vest. Snorren munder ud i Søndergade. Gå videre mod Snarregade og ad Snarregade mod havnen. Gå ind i snorren ved brønden, midt på Snarregade. Brønden har været karakteristisk for det gamle Marstal. En brønd, som ofte var fælles for flere huse. Der er nu to muligheder: enten at holde til venstre og gå ud i bunden af Søndergade, eller at holde til højre og kom til en blindgyde lidt oppe ad snorren.  
  • Gå herefter til Kirkestrædes sydlige del, og allerede efter det første hus på højre hjørne, åbenbarer der sig en nysnorre med retning mod havnen. Denne munder ud i den del af Færgestræderne, som har lige numre. En række af Færgestræder (ulige numre) går herfra ned mod Havnegade. Alle disse stræder er et besøg værd.
  • Gå til Havnegade – lige efter Fiolstræde går der en snorre op til Tværgade. Fortsæt ad Tværgade, forbi Strandstræde og gå ned ad den næste Snorre, som hedder Lille Skippergade, mod Havnegade. Gå videre ad Havnegade og op ad Toldbodgade og bag hotel Marstal mod højre findes endnu en snorre, som ender ud i Brøndstræde.
  • Gå rundt om hjørnet tv. og op igennem Dronningestræde og drej til højre og ned ad Brøndstræde mod havnen. Der er nu igen to muligheder: at gå lige ud igennem snorren mod Havnegade eller at holde til venstre og gå igennemSnorren til Kongensgade og videre ned til Havnegade, som igen følges mod nord et lille stykke – forbi Enighedsstræde.
  • Gå op ad Filosofgangen, som er en lidt bredere og navngiven snorre, som ender op i Teglgade, som derefter følges op til Skovgyden/Kirkestræde, hvor turen afsluttes.

Du kan her printe et kort ud: kort

Du kan her se snorrer på Google Maps